Forssan kuukausipalkkaiset JHL RY 090

Yhdistyksen jäsenetuja

Fysikaalinen hoito tai hieronta

Kun käyt fysikaalisessa hoidossa tai hieronnassa saat yhdistykseltä korvausta.

Kun käyt fysikaalisessa hoidossa vähintään viisi kertaa ja maksat siitä vähintään 200 euroa, maksaa yhdistys sinulle 60 euroa.

Kun käyt hieronnassa vähintään viisi kertaa ja maksat siitä vähintään 100 euroa, maksaa yhdistys sinulle 30 euroa.

Korvaus maksetaan kerran vuodessa, kun toimitat puheenjohtajalle tai sihteerille
jäljennöksen laskusta ja maksukuitin sekä ilmoitat oman IBAN-tilinumerosi.

Uimaan Vesihelmeen!

Viihdeuimala Vesihelmessä voit käydä uimassa 3 euron hintaan. Esitä vain JHL:n jäsenkorttisi kassalla.

Muut jäsenedut

JHL:n jäsenet ovat oikeutettuja jäsenpalveluihin ja moniin rahanarvoisiin etuihin. Jäsenen tärkein oikeus on liiton ja oman yhdistyksen edunvalvonta eri muodoissaan. Liiton jäsenkortilla saa rahanarvoisia etuja, mm. vakuutusetuja, polttoaine- ja muita alennuksia.

Palveluedut

JHL:n jäsenet ovat oikeutettuja monipuolisiin edunvalvonta-, jäsen-, koulutus- ja työttömyysturvakysymyksiin liittyviin palveluihin. Tarvittaessa neuvoa ja apua työpaikalla ilmeneviin ongelmiin, ota yhteyttä oman yhdistyksen toimihenkilöihin.

Vakuutusedut

JHL on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen pysyvän invaliditeetin varalle. Liiton järjestötehtävissä ja tilaisuuksissa JHL:n jäsenet ovat vakuutettuna Liittoturvavakuutuksessa.

Muut jäsenedut

Suurena liittona JHL:llä on ollut mahdollista sopia tuntuvista jäseneduista useiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Osa eduista on pysyviä jäsenetuja, osa juhlatarjouksia uuden liiton jäsenelle.

Tietolähteet

Liitto julkaisee MOTIIVI-lehteä, jonka jokainen jäsen saa kotiinsa 14 kertaa vuodessa. Lehti kertoo eri ammattien ja työpaikkojen ajankohtaisista asioista ja pitää jäsenet ajan tasalla työelämän kysymyksissä. Lehdessä tiedotetaan koulutuksista ja tapahtumista sekä muuttuvista ja pysyvistä jäseneduista.

JHL:n jäsenet saavat 10 euroa/vuodessa alennusta työväenlehden tilausmaksusta. Lisäksi oman yhdistyksemme lehtietu on 7 euroa/vuodessa.

Taskukalenteri postitetaan jäsenille vuosittain.

Aktiivi on työpaikkojen ja yhdistysten luottamustehtäviä hoitavien henkilöiden lehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehdessä syvennytään edunvalvonnan ja järjestötoiminnan kysymyksiin.

Edulliset lomat

JHL:n jäsenillä on mahdollisuus lomailla edullisesti liiton omissa lomapaikoissa. Jäsenpalvelu Jatsista saat lisää tietoa lomapaikkatarjonnasta.